فلفل قرمز ریسك مرگ و میر را می كاهد محققان ایتالیایی عنوان می كنند؛ مین فود: مطالعه اخیر نشان میدهد افرادی كه به طورمنظم فلفل قرمز تند مصرف می كنند با كاهش ریسك مرگ روبرو هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران در این مطالعه داده های مربوط به ۲۴، ۳۲۵ زن و مرد ایتالیایی را بررسی كردند. همه شركت كنندگان ۳۵ سال به بالا بودند و به مدت میانگین ۸.۲ سال تحت نظر بودند. هر یك از شركت كنندگان، پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی شأن در طول یك سال پیش از ثبت نام در مطالعه تكمیل كردند و در آن سوالاتی هم در مورد فلفل قرمز پرسیده شده بود. در مجموع ۲۴.۳ درصد از شركت كنندگان چهار بار یا بیشتر در هفته فلفل قرمز مصرف می كردند و ۳۳.۷ درصد به ندرت مصرف كرده یا اصلاً فلفل مصرف نمی كردند. یافته های این مطالعه نشان داد مصرف منظم فلفل قرمز (۴ بار یا بیشتر در هفته) با كاهش ۲۳ درصدی ریسك مرگ و میر به هر علتی مرتبط بود. همچنین پژوهشگران دریافتند مصرف كنندگان منظم فلفل قرمز با كاهش ۳۴ درصدی مرگ قلبی عروقی روبرو بودند. آنها دریافتند بااینكه مصرف فلفل قرمز با كاهش خطر سرطان هم مرتبط می باشد اما میزان آن قابل توجه نیست. وجود فواید ناشی از مصرف فلفل قرمز هنوز مورد بحث و بررسی است. اما یك نظریه پژوهشگران این است كه وجود ماده capsaicin در فلفل قرمز به كاهش وزن كمك می نماید. بدین جهت افرادی كه فلفل قرمز بیشتری مصرف می كنند میانگین شاخص توده بدنی شأن در وضعیت سلامت قرار دارد. منبع: مین فود 1398/10/08 20:21:34 5.0 از 5 4808 تگهای خبر: رژیم غذایی , سرطان , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی