بین مصرف پروتئین و مرگ های سرطانی ارتباط وجود دارد مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود مطالعه اخیر نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را زیاد می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتیجه مطالعه اخیر محققان نشان داده است مصرف بیش از حد پروتئین ریسك مرگ ناشی از سرطان را تا ۴ درصد بالا می برد. همچنین نتایج نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین ریسك مرگ را تا ۷۴ درصد بالا می برد و احتمال مرگ ناشی از دیابت را هم تا چندین برابر بیشتر می كند. با این حال پروتئین یكی از سه ماده مغذی اصلی موردنیاز بدن است كه علاوه بر افزایش روند رشد و ترمیم بافت ها، به ساخت و حفظ توده عضلانی كمك می نماید. از اینرو باید مقدار كافی پروتئین در رژیم غذایی گنجاده شود. طبق سفارش كارشناسان، ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف كل كالری روزانه باید شامل پروتئین باشد. بعنوان مثال اگر مصرف روزانه كالری شما ۱۵۰۰ است، انرژی بدست آمده از پروتئین تان باید بین ۱۵۰ تا ۴۵۰ كالری باشد. برخی متخصصان هم سفارش می كنند كه باید ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر كیلوگرم از بدن در روز مصرف شود. بدین منظور باید وزن بدن در عدد ۰.۸ ضرب شود. بعنوان مثال برای فردی با وزن ۷۵ كیلوگرم، میزان پروتئین مصرفی روزانه اش ۶۰ گرم خواهد بود. اما در مورد افراد پرفعالیت نظیر ورزشكاران، میزان مصرف ۱.۲ تا ۱.۷ گرم پروتئین به ازای هر كیلوگرم از وزن بدن سفارش می شود. همچنین طبق برخی سفارش ها، میزان پروتئین مصرفی برای مردان ۵۶ گرم و برای زنان ۴۶ گرم است. 1398/11/04 16:16:26 5.0 از 5 4902 تگهای خبر: رژیم غذایی , سرطان , غذا , كالری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی