مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند مین فود: یک متخصص تغذیه از تغذیه صحیح در حاملگی و انتخاب مواد غذایی مناسب و رعایت نیازهای تغذیه ای خاص در این دوران آگاهی داد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر؛ یکی از مهم ترین دوران ها در زندگی هر زن است و تغذیه در این دوره نقش بسیار مهمی در سلامت مادر و جنین دارد. در دوران بارداری، نیازهای تغذیه ای مادر تغییر می کند تا هم از سلامتی خود و هم از رشد مناسب جنین حمایت کند، این تغییرات شامل افزایش نیاز به برخی مواد مغذی خاص مانند پروتئین ها، کلسیم، آهن، و ویتامین های گروه B است. زهرا عزیزی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر اظهار داشت: در دوران بارداری، نیاز بدن به پروتئین بیشتر می شود چونکه این ماده برای رشد بافت های جدید، همچون بافت های جنین و رحم ضرورت دارد. همچنین، کلسیم برای ساخت استخوان ها و دندان های جنین اهمیت دارد. آهن هم برای پیش گیری از کم خونی مادر و تامین اکسیژن به جنین بسیار مهم است. ویتامین D نیز برای جذب کلسیم لازم است و به رشد استخوان ها کمک می نماید. تغذیه مادران مهم است؟ وی ادامه داد: یک رژیم غذایی متوازن و متنوع بهترین گزینه است. سفارش می کنم مادران حامله حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات مختلف در روز مصرف کنند. همچنین، مصرف منابع پروتئینی مانند گوشت های بدون چربی، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات ضرورت دارد. مصرف غلات کامل مثل نان سبوس دار و برنج قهوه ای هم به سبب داشتن فیبر، به تنظیم سیستم گوارش کمک می نماید. مواد غذایی پرهیزی در دوران بارداری این متخصص افزود: برخی مواد غذایی باید از رژیم غذایی مادران حامله حذف شود. نخستین و مهم ترین سفارش این است که مادران حامله از مصرف ماهی های بزرگ که ممکنست سطح بالایی از جیوه داشته باشند، اجتناب کنند. همچنین، مصرف لبنیات غیرپاستوریزه، گوشت خام یا نیم پز و تخم مرغ های خام نیز باید ممنوع باشد چون می تواند خطر ابتلاء به مسمومیت غذایی و عفونت را افزایش دهد. مادران حامله باید در مورد مصرف مکمل ها چه چیزی بدانند؟ عزیزی افزود: مصرف مکمل ها برای مادران حامله بسیار اهمیت دارد. مهم ترین مکمل ها شامل اسید فولیک، آهن، و ویتامین D هستند. اسید فولیک به پیش گیری از نقایص لوله عصبی در جنین کمک کرده و به طور معمول از هفته اول حاملگی تا سه ماهه اول مصرف می شود. آهن برای جلوگیری از کم خونی و ویتامین D برای جذب کلسیم و پشتیبانی از سلامت استخوان ها ضرورت دارد. البته مصرف هر نوع مکمل باید تحت نظر پزشک باشد. منبع: minfood.ir 1403/10/14 14:20:45 5.0 از 5 339 تگهای خبر: پزشك , تخم مرغ , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی