تاثیر مصرف توت و انگور بر تقویت سلامت ریه ها مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: تحقیق جدید نشان داده است افزودن انواع توت ها و انگور به رژیم غذایی باعث تقویت سلامت ریه ها می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه جان هاپكینز آمریكا عنوان می كنند افرادی كه بیشتر مواد خوراكی حاوی نوعی فلاوونوئید موسوم به آنتوسیانین مصرف می كنند بهترین عملكرد ریه را حتی با افزایش سن خواهند داشت. به گفته محققان، آنتوسیانین ها در میوه ها و سبزیجات دارای رنگدانه های تیره نظیر انگور قرمز، بلوبری و سیب زمینی بنفش یافت می شوند. «وانسا گارسیا لارسن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات می تواند از ریه ها در مقابل صدمه و آسیب حفاظت كند، عملكردشان را حفظ نموده و ریسك مبتلا شدن به بیماری های تنفسی را در سنین بالاتر كم كند.» وی در ادامه می افزاید: «ظرفیت ریه افراد تا ۳۰ سالگی به اوج می رسد. پس از آن، عملكرد ریه ها به تدریج اُفت می كند. سرعت این اُفت عملكرد در میان افراد متفاوت بوده و به چندین عامل نظیر سیگار كشیدن، تحرك بدنی، قرارگیری در معرض برخی آلاینده ها و وجود برخی مشكلات پژشكی بستگی دارد.» به گفته گارسیا لارسن، مطالعات قبلی نشان داده اند كه مواد غذایی فرآوری شده مثل گوشت های نمك سودشده با روند تندتر اُفت عملكرد ریه ها مرتبط هستند. حال مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه مقدار زیادی میوه و سبزیجات تیره رنگ می خورند در مقایسه با كسانی كه كمتر از این نوع مواد خوراكی حاوی آنتوسیانین استفاده می نمایند با روند كُندتر كاهش عملكرد ریه ها در سال مواجهند. این مطالعه شامل ۴۶۳ فرد بزرگسال از نروژ و انگلستان با میانگین سنی ۴۴ سال بود. تمامی شركت كنندگان پرسشنامه ای در مورد رژیم غذایی پر كردند و تست عملكرد ریه شان در ابتدای مطالعه انجام شد. ۱۰ سال بعد، مجددا عملكرد ریه این افراد آزمایش شد. محققان به رابطه بین مصرف آنتوسیانین و سلامت ریه پی بردند؛ هر چقدر فرد بیشتر آنتوسیانین مصرف كند سلامت ریه بهتری دارد. به گفته محققان، مواد خوراكی سرشار از فلاوونوئیدهای آنتوسیانین به خاطر خواص آنتی اكسیدانی و ضدالتهابی بسیار برای سلامت ریه ها مفید هستند. این مواد خوراكی از ریه ها در مقابل آلاینده ها و سایر عوامل محیطی نظیر سیگار كشیدن محافظت می كنند. 1397/03/04 22:21:00 5.0 از 5 4995 تگهای خبر: خوراكی , رژیم غذایی , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد خوراکی های ممنوعه در بوفه مدارس وجود ۲۰۰ ماده شیمیایی در رابطه با سرطان سینه در بسته بندی مواد غذایی رژیم غذایی MIND باعث حفظ سلامت مغز با افزایش سن می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند اجاره وثیقه ملکی پربحث ترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت جدیدترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت خرید آیفون 16 پرو قسطی از آوافون ظفرقندی: مقدار زیادی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد استقرار آمبولانس تمام وقت در معدن طزره دامغان سه میلیون قوطی شیرخشک در مهر ماه توزیع شد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی