تاثیر مصرف توت و انگور بر تقویت سلامت ریه ها مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: تحقیق جدید نشان داده است افزودن انواع توت ها و انگور به رژیم غذایی باعث تقویت سلامت ریه ها می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه جان هاپكینز آمریكا عنوان می كنند افرادی كه بیشتر مواد خوراكی حاوی نوعی فلاوونوئید موسوم به آنتوسیانین مصرف می كنند بهترین عملكرد ریه را حتی با افزایش سن خواهند داشت. به گفته محققان، آنتوسیانین ها در میوه ها و سبزیجات دارای رنگدانه های تیره نظیر انگور قرمز، بلوبری و سیب زمینی بنفش یافت می شوند. «وانسا گارسیا لارسن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات می تواند از ریه ها در مقابل صدمه و آسیب حفاظت كند، عملكردشان را حفظ نموده و ریسك مبتلا شدن به بیماری های تنفسی را در سنین بالاتر كم كند.» وی در ادامه می افزاید: «ظرفیت ریه افراد تا ۳۰ سالگی به اوج می رسد. پس از آن، عملكرد ریه ها به تدریج اُفت می كند. سرعت این اُفت عملكرد در میان افراد متفاوت بوده و به چندین عامل نظیر سیگار كشیدن، تحرك بدنی، قرارگیری در معرض برخی آلاینده ها و وجود برخی مشكلات پژشكی بستگی دارد.» به گفته گارسیا لارسن، مطالعات قبلی نشان داده اند كه مواد غذایی فرآوری شده مثل گوشت های نمك سودشده با روند تندتر اُفت عملكرد ریه ها مرتبط هستند. حال مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه مقدار زیادی میوه و سبزیجات تیره رنگ می خورند در مقایسه با كسانی كه كمتر از این نوع مواد خوراكی حاوی آنتوسیانین استفاده می نمایند با روند كُندتر كاهش عملكرد ریه ها در سال مواجهند. این مطالعه شامل ۴۶۳ فرد بزرگسال از نروژ و انگلستان با میانگین سنی ۴۴ سال بود. تمامی شركت كنندگان پرسشنامه ای در مورد رژیم غذایی پر كردند و تست عملكرد ریه شان در ابتدای مطالعه انجام شد. ۱۰ سال بعد، مجددا عملكرد ریه این افراد آزمایش شد. محققان به رابطه بین مصرف آنتوسیانین و سلامت ریه پی بردند؛ هر چقدر فرد بیشتر آنتوسیانین مصرف كند سلامت ریه بهتری دارد. به گفته محققان، مواد خوراكی سرشار از فلاوونوئیدهای آنتوسیانین به خاطر خواص آنتی اكسیدانی و ضدالتهابی بسیار برای سلامت ریه ها مفید هستند. این مواد خوراكی از ریه ها در مقابل آلاینده ها و سایر عوامل محیطی نظیر سیگار كشیدن محافظت می كنند. 1397/03/04 22:21:00 5.0 از 5 4951 تگهای خبر: خوراكی , رژیم غذایی , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سویا برای مغز کودکان مفیدست واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی