روغن نارگیل برای سلامت مفید نیست ادعای جدید محققان؛ مین فود: استاد دانشگاه هاروارد عنوان می كند میزان چربی اشباع روغن نارگیل به اندازه ۸۰ درصد بالا است و می تواند باعث افزایش كلسترول بد بدن شود، از اینرو مصرف آن بی نهایت برای سلامت مضر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، درحالیكه روغن نارگیل بعنوان یكی از عوامل فعال در تقویت سیستم ایمنی تلقی می شود، اما حال یك محقق آمریكایی از دانشگاه هاروارد، آن را خطری برای سلامت عنوان می كند. «كارین میشلز» در این باره می گوید: «مصرف روغن نارگیل هشداردهنده است. این روغن یكی از از بدترین مواد خوراكی تلقی می گردد.» وی در پشتیبانی از ادعای خود عنوان می كند روغن ناگیل سرشار از چربی اشباع شده به اندازه ۸۰ درصد است كه به مراتب بالاتر از چربی اشباع موجود در كره، چربی گوساله و گوشت خوك است. به گفته محققان، میزان چربی اشباع بالا به اندازه ۸۰ درصد بی نهایت برای سلامت خطرناك می باشد چراكه منجر به افزایش میزان كلسترول بد و در نتیجه انسداد رگ ها و عروق خونی می شود، از اینرو ریسك حمله قلبی و فشارخون بالا هم افزایش می یابد. با این حال محققان عنوان می كنند روغن نارگیل باعث افزایش كلسترول خوب خون هم می گردد. 1397/06/07 14:51:52 5.0 از 5 5072 تگهای خبر: چربی , سلامت , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی