تاثیر میزان امگا۳ در تقویت مهارت های شناختی سالمندان محققان می گویند؛ به گزارش مین فود مطالعه جدید انجام شده نشان داده است افراد مسن دارای میزان بالا مواد مغذی اصلی نظیر امگا۳ در خون، احیانا دارای ارتباط مغزی موثری در جهت تقویت مهارت های شناختی شان هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته های مطالعاتی دانشگاه ایلینوی آمریكا نشان داده است وجود چندین نشانگر تغذیه ای در خون نظیر اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶، كاروتنوئیدها، لیكوپن، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B۱۲ و ویتامین D، باعث افزایش عملكرد افراد مسن در تست های شناختی ویژه شد. «آرون باربی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است رژیم غذایی و تغذیه باعث تعدیل رابطه بین كارآمدی شبكه و عملكرد شناختی می گردد.» وی در ادامه می افزاید: «این بدین معناست كه قدرت رابطه بین كارآمدی شبكه عملكردی مغز و عملكرد شناختی با میزان مواد مغذی مرتبط می باشد.» در این مطالعه، محققان وجود ۳۲ ماده مغذی اصلی را در رژیم غذایی مدیترانه ای بررسی كردند كه در مطالعه قبلی مشخص شده بود با عملكرد بهتر مغز در افراد مسن مرتبط می باشد. این مطالعه شامل ۱۱۶ فرد بزرگسال سالم در رده سنی ۶۵ تا ۷۵ سال بود. شركت كنندگان در چندین تست شناختی هم شركت كردند. بررسی ها نشان داد الگوی امگا۳، امگا۶، و كاروتن با كارآمدی بهتر شبكه عملكردی مغز مرتبط می باشد. 1397/10/11 23:16:32 5.0 از 5 5983 تگهای خبر: تغذیه , رژیم غذایی , غذا , ویتامین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی