راه های مصرف كمتر چربی های اشباع شده را بشناسیم انجمن قلب آمریكا توصیه می كند؛ به گزارش مین فود طبق سفارش انجمن قلب آمریكا، افرادی كه نیاز به كاهش كلسترول بد دارند باید چربی اشباع شده بدن شان را به كمتر از ۶ درصد كل كالری روزانه شان كاهش دهند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، انجمن قلب آمریكا برای محدودكردن مصرف چربی های اشباع شده راه های زیر را سفارش می كند: - میوه، سبزیجات، غلات كامل، محصولات لبنی كم چرب، گوشت مرغ، ماهی و مغزیجات آجیلی مصرف كنید. خوردن گوشت قرمز، محصولات لبنی پرچرب و غذاها و نوشیدنی های شیرین را محدود نمایید. - روغن های گیاهی غیرهیدروژنه نظیر روغن كانولا، آفتابگردان یا زیتون مصرف كنید. - از مارگارین (كره گیاهی) به جای كره حیوانی استفاده نمایید. از مواد غذایی با برچسب "صفر گرم چربی ترانس" استفاده كنید. - دونات، كلوچه، مافین، پای ها و كیك ها همچون مواد خوراكی سرشار از چربی ترانس هستند. مصرف شان را در رژیم غذایی تان محدود نمایید. - مصرف غذاهای سرخ شده و پخته شده بازاری را محدود نمایید. 1397/12/13 14:05:33 5.0 از 5 4584 تگهای خبر: چربی , خوراكی , رژیم غذایی , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سویا برای مغز کودکان مفیدست واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی