مراقب آجیل خوری در طولانی ترین شب سال باشید به بهانه دورهمی شب یلدا؛ مین فود: خوردن آجیل در طولانی ترین شب سال، یكی از خاصیت های دورهمی ایرانیها در شب یلدا است. اما، فراموش نكنیم كه از سلامت تنقلات مطمئن شویم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، خرید آجیل و تنقلات فله و باز علاوه بر آنكه قابل ردیابی نیست، می تواند شامل آلودگی های شیمیایی و میكروبی باشد. درج پروانه بهداشتی بر روی آجیل بسته بندی شده به این معنا است كه خاطر خریدار باید بابت این فاكتورها آسوده باشد. چونكه مواد اولیه وارد شده به كارخانجات بوسیله كارشناسان نظارتی قابل كنترل و ردیابی است و همین طور با عنایت به گردنگیر انجام انواع آزمایشات بر روی هر محصول میزان سموم و انواع آلودگی و تقلبات قابل تشخیص می باشد. از خرید پسته هایی كه پوست بسیار زرد و براق یا مغز قرمز رنگ شده دارند، خودداری كنید، دور تخمه های پررنگ را هم خط بكشید كه جز رنگ مصنوعی چیزی عایدتان نمی گردد. رنگ هایی كه برای رنگ كردن تخمه، بادام و غیره استفاده می شود، عمدتاً غیرمجاز می باشد و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف كننده به وجود می آورد. در تولید و تهیه آجیل های بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی، از هیچ گونه رنگی استفاده نمی گردد و در صورت ضرورت هم از رنگ های طبیعی مانند زعفران و زردچوبه استفاده می نمایند. در هنگام خرید محصولات فله اخیرا آن توجه داشته باشید، آجیل تازه نباید هیچ گونه بوی نامطبوعی مانند بوی ماندگی، بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد، به ظاهر آجیل خوب دقت كنید، وجود حفره یا كپك زدگی از نشانه های آجیل كهنه است. مصرف آجیل های كهنه و آلوده به مقدار اندك سبب بروز مسمومیت و به مقدار زیاد سبب بروز سرطان می شود. مغز گردو نسبت به آفات انباری و كپك ها بسیار حساس است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به سرعت آلوده می شود. بنابراین، از مصرف آنها باید جداً خودداری كنید. مغز گردوی كهنه دارای طعم نامطبوع و صابون مانندی خواهد بود كه مصرف آن عوارض مختلفی به بار می آورد. اهتمام در خرید تازه ترین مواد غذایی داشته باشید. ایده آل ترین روش ممكن، خرید محصولاتی است كه در داخل كشور تهیه می شوند و زمان چندانی برای انتقال و توزیع آنها سپری نمی گردد. این امر خصوصاً درباب آجیل ها بسیار حایز اهمیت است. دانه ها و آجیل ها را برای مدت زمان طولانی نگهداری نكنید. اهتمام كنید آنها را بطور ایده آل در عرض یك تا دو ماه مصرف كنید. برای جلوگیری از رشد كپك ها و قارچ ها در دانه ها، ذرت و آجیل آنها را در مكان های خشك و سرد ذخیره كنید. منبع: مین فود 1398/10/02 20:13:44 5.0 از 5 5202 تگهای خبر: بسته بندی , خرید , سرطان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی