مراقب آجیل خوری در طولانی ترین شب سال باشید به بهانه دورهمی شب یلدا؛ مین فود: خوردن آجیل در طولانی ترین شب سال، یكی از خاصیت های دورهمی ایرانیها در شب یلدا است. اما، فراموش نكنیم كه از سلامت تنقلات مطمئن شویم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، خرید آجیل و تنقلات فله و باز علاوه بر آنكه قابل ردیابی نیست، می تواند شامل آلودگی های شیمیایی و میكروبی باشد. درج پروانه بهداشتی بر روی آجیل بسته بندی شده به این معنا است كه خاطر خریدار باید بابت این فاكتورها آسوده باشد. چونكه مواد اولیه وارد شده به كارخانجات بوسیله كارشناسان نظارتی قابل كنترل و ردیابی است و همین طور با عنایت به گردنگیر انجام انواع آزمایشات بر روی هر محصول میزان سموم و انواع آلودگی و تقلبات قابل تشخیص می باشد. از خرید پسته هایی كه پوست بسیار زرد و براق یا مغز قرمز رنگ شده دارند، خودداری كنید، دور تخمه های پررنگ را هم خط بكشید كه جز رنگ مصنوعی چیزی عایدتان نمی گردد. رنگ هایی كه برای رنگ كردن تخمه، بادام و غیره استفاده می شود، عمدتاً غیرمجاز می باشد و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف كننده به وجود می آورد. در تولید و تهیه آجیل های بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی، از هیچ گونه رنگی استفاده نمی گردد و در صورت ضرورت هم از رنگ های طبیعی مانند زعفران و زردچوبه استفاده می نمایند. در هنگام خرید محصولات فله اخیرا آن توجه داشته باشید، آجیل تازه نباید هیچ گونه بوی نامطبوعی مانند بوی ماندگی، بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد، به ظاهر آجیل خوب دقت كنید، وجود حفره یا كپك زدگی از نشانه های آجیل كهنه است. مصرف آجیل های كهنه و آلوده به مقدار اندك سبب بروز مسمومیت و به مقدار زیاد سبب بروز سرطان می شود. مغز گردو نسبت به آفات انباری و كپك ها بسیار حساس است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به سرعت آلوده می شود. بنابراین، از مصرف آنها باید جداً خودداری كنید. مغز گردوی كهنه دارای طعم نامطبوع و صابون مانندی خواهد بود كه مصرف آن عوارض مختلفی به بار می آورد. اهتمام در خرید تازه ترین مواد غذایی داشته باشید. ایده آل ترین روش ممكن، خرید محصولاتی است كه در داخل كشور تهیه می شوند و زمان چندانی برای انتقال و توزیع آنها سپری نمی گردد. این امر خصوصاً درباب آجیل ها بسیار حایز اهمیت است. دانه ها و آجیل ها را برای مدت زمان طولانی نگهداری نكنید. اهتمام كنید آنها را بطور ایده آل در عرض یك تا دو ماه مصرف كنید. برای جلوگیری از رشد كپك ها و قارچ ها در دانه ها، ذرت و آجیل آنها را در مكان های خشك و سرد ذخیره كنید. منبع: مین فود 1398/10/02 20:13:44 5.0 از 5 5148 تگهای خبر: بسته بندی , خرید , سرطان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک یک عامل مهم بدخوابی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید جدیدترین ها ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی