منابع حاوی آنتی اكسیدان ها را بشناسید نكته سلامت؛ مین فود: آنتی اكسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند كه سبب توقف فعالیت سایر مواد شیمیایی موسوم به رادیكال های آزاد می شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، رادیكال های آزاد بطور طبیعی در بدن تشكیل می شوند و در واقع نقش مهمی در خیلی از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش و متابولیسم ایفاء می كنند. اما وجود میزان بالا رادیكال های آزاد در بدن می تواند خطرناك باشد چراكه با لطمه به سلول ها می توانند منجر به سرطان شود.بدن برای مقابله با رادیكال های آزاد آغاز به تولید مقادیری آنتی اكسیدان های موردنیاز می كند و فرد می تواند بوسیله یك رژیم غذایی سالم، بویژه میوه ها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اكسیدان های لازم را دریافت كند.آنتی اكسیدان های معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از: • بتا كاروتن: هویج، كدو، سیب زمینی شیرین.• لیكوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه.• لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز.• سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات.• ویتامین A: كره، تخم مرغ، شیر، كبد.• ویتامین C: انواع توت ها، پرتقال و دیگر مركبات، طالبی، فلفل دلمه ای، كلم بروكلی، كلم، پاپایا، گوجه فرنگی.• ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانه ها و روغن شان.توت ها بیشتر از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اكسیدان هستند. كلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات به شمار می آیند. 1397/12/02 19:39:56 5.0 از 5 5037 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , رژیم غذایی , سبزیجات , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی ویتامین ها انرژی ساز نیستند! با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید یک عامل مهم بدخوابی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی