مصرف روزانه آجیل و سویا به حفظ سلامت قلب كمك می نماید محققان كانادایی توصیه می كنند؛ مین فود: یكی از دلایل اصلی افراد مبتلا به بیماری قلبی، كلسترول بالاست كه می تواند باعث انسداد جریان خون در شریان ها شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان سفارش می كنند افراد گوشتخوار می توانند به منظور پرهیز از تشكیل كلسترول، یك یا دو وعده از پروتئین های حیوانی نظیر گوشت و محصولات لبنی را با پروتئین های گیاهی نظیر سویا، مغزیجات آجیلی و حبوبات جایگزین نمایند. یافته ها نشان داد مصرف روزانه یك یا دو وعده پروتئین های گیاهی می تواند نشانه های اصلی كلسترول بالا را تا حدود ۵ درصد كم كند. جان سیونپیپر، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان سنت میشل كانادا، در این باره می گوید: «فواید سلامت این پروتئین های گیاهی زمانی بیشتر می گردد كه افراد از سایر مواد خوراكی كاهش دهنده كلسترول نظیر فیبرهای محلول در آب، جو و استرول های گیاهی استفاده نمایند. »در این مطالعه، محققان ۱۱۲ نفر را كه به صورت تصادفی پروتین های گیاهی جایگزین گوشت در رژیم غذایی شان شده بود را به مدت حداقل ۳ هفته بررسی كردند. به گفته محققان، پیروی از یك رژیم غذایی گیاهی می تواند منجر به تغییراتی در تركیب بدن شود كه در نهایت به كاهش میزان كلسترول و همینطور كاهش وزن و فشارخون كمك می نماید. 1396/10/14 20:31:02 5.0 از 5 5309 تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , غذا , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی